INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   IN BEELD: Karel Vanrietvelde – Långasjönäs Camping & Holiday Village

   Långasjönäs Camping & Holiday Village

   Wie een bezoekje brengt aan Långasjönäs Camping & Holiday Village, zal er naast eigenaar Bert Lock (rechts op de foto) ook kennismaken met West-Vlaming Karel Vanrietvelde (links op de foto).

   Karel, opgegroeid in De Haan en Brugge, was tijdens zijn jeugd zeer actief in de lokale scoutsbeweging in De Haan. Als ultieme scoutsdaad nam hij deel aan de World Jamboree 2011 in Rinkaby (Zweden). Daar leerde hij zijn Zweedse partner Helena kennen. In 2012 woonde het koppel even in Antwerpen, maar in 2017 ging het definitief richting Zweden, waar ze zich zijn gaan vestigen in een eigen woning in Ysane, deelgemeente van Sölvesborg (Blekinge).

   De eerste jaren lag voor Karel de focus vooral op het aanleren van de taal en de renovatie van het huis. In 2019 ontmoette hij puur bij toeval Bert – de eigenaar van Långasjönäs Camping & Holiday Village. Karel zocht een nieuwe baan waar hij zijn Zweedse taalvaardigheid verder kon aanscherpen. Na een korte ronde emails rondsturen naar bedrijven in de toerische sector, kreeg Karel de functie van receptieverantwoordelijke op Långasjönäs Camping.

   Van seizoensgevonden werk evolueerde hij heel snel naar een vaste baan en naar meer verantwoordelijkheid. Het laatste jaar heeft hij de opbouw en het beheer van de website overgenomen en doet hij steeds meer back-office taken zoals opmaken van werkschema´s voor het personeel, opvolgen van de facturatie en advisering van de eigenaar op het vlak van digitalisatie van de dienstverlening naar de klanten toe. Dit laatste is Karel niet zo onbekend, gezien hij zelfstandig IT-consultant was in België. Momenteel legt hij overigens de laatste hand aan de integratie van nieuwe boekingssysteem voor de activiteiten en het restaurant. Als kers op de taart wordt binnenkort zelfs een APP gelanceerd die een soort digitale wegwijzer zal worden voor de klanten.

   Karel evolueerde dus op korte tijd van een tijdelijke naar een vaste baan waar hij zijn talenten kan inzetten. Dit gebeurt in perfecte symbiose met Bert, die als werkgever ook een fantastisch inzicht heeft omtrent de inzet van het potentieel van zijn personeel. Als aangename maar ook uitdagende werkgever slaagde Bert er de voorbije jaren in om het volle potentieel uit Karel te halen.

   Daarnaast is de ligging van Långasjönäs Camping & Holiday Village een droom voor velen maar voor Karel alvast een dagelijks terugkerend geschenk. Na vele jaren in de hectische grootsteden van Vlaanderen te hebben gewerkt als IT-consultant, is deze job voor hem een fantastische carrièreswitch gebleken.

   Wie de komende maanden of jaren dus een bezoekje brengt aan Långasjönäs, zal er de perfecte cocktail van rust, natuurpracht en Nederlandstalige gastvrijheid ontdekken. En dat zoiets verslavend kan werken, bewijzen de vele terugkerende gasten.

   Meer informatie en foto’s van alle campingplaatsen, huisjes en activiteiten zijn te vinden op de website van Långasjönäs Camping & Holiday Village. Hier kun je tevens direct online boeken.

   Uiteraard kun je ook een email sturen of bellen als je meer informatie wilt, dan wel wilt boeken. Je krijgt antwoord van Karel of Bert, op wie je vanaf nu dus een gezicht én een verhaal kan plakken.

   3-STERREN ACCOMMODATIE IN 5-STERREN NATUUR


    
    Informeer of boek bij LANGASJÖNÄS CAMPING & HOLIDAY VILLAGE     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!