TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

IN BEELD: Karel Vanrietvelde – Långasjönäs Camping & Holiday Village

Långasjönäs Camping & Holiday Village

Wie een bezoekje brengt aan Långasjönäs Camping & Holiday Village, zal er naast eigenaar Bert Lock (rechts op de foto) ook kennismaken met West-Vlaming Karel Vanrietvelde (links op de foto).

Karel, opgegroeid in De Haan en Brugge, was tijdens zijn jeugd zeer actief in de lokale scoutsbeweging in De Haan. Als ultieme scoutsdaad nam hij deel aan de World Jamboree 2011 in Rinkaby (Zweden). Daar leerde hij zijn Zweedse partner Helena kennen. In 2012 woonde het koppel even in Antwerpen, maar in 2017 ging het definitief richting Zweden, waar ze zich zijn gaan vestigen in een eigen woning in Ysane, deelgemeente van Sölvesborg (Blekinge).

De eerste jaren lag voor Karel de focus vooral op het aanleren van de taal en de renovatie van het huis. In 2019 ontmoette hij puur bij toeval Bert – de eigenaar van Långasjönäs Camping & Holiday Village. Karel zocht een nieuwe baan waar hij zijn Zweedse taalvaardigheid verder kon aanscherpen. Na een korte ronde emails rondsturen naar bedrijven in de toerische sector, kreeg Karel de functie van receptieverantwoordelijke op Långasjönäs Camping.

Van seizoensgevonden werk evolueerde hij heel snel naar een vaste baan en naar meer verantwoordelijkheid. Het laatste jaar heeft hij de opbouw en het beheer van de website overgenomen en doet hij steeds meer back-office taken zoals opmaken van werkschema´s voor het personeel, opvolgen van de facturatie en advisering van de eigenaar op het vlak van digitalisatie van de dienstverlening naar de klanten toe. Dit laatste is Karel niet zo onbekend, gezien hij zelfstandig IT-consultant was in België. Momenteel legt hij overigens de laatste hand aan de integratie van nieuwe boekingssysteem voor de activiteiten en het restaurant. Als kers op de taart wordt binnenkort zelfs een APP gelanceerd die een soort digitale wegwijzer zal worden voor de klanten.

Karel evolueerde dus op korte tijd van een tijdelijke naar een vaste baan waar hij zijn talenten kan inzetten. Dit gebeurt in perfecte symbiose met Bert, die als werkgever ook een fantastisch inzicht heeft omtrent de inzet van het potentieel van zijn personeel. Als aangename maar ook uitdagende werkgever slaagde Bert er de voorbije jaren in om het volle potentieel uit Karel te halen.

Daarnaast is de ligging van Långasjönäs Camping & Holiday Village een droom voor velen maar voor Karel alvast een dagelijks terugkerend geschenk. Na vele jaren in de hectische grootsteden van Vlaanderen te hebben gewerkt als IT-consultant, is deze job voor hem een fantastische carrièreswitch gebleken.

Wie de komende maanden of jaren dus een bezoekje brengt aan Långasjönäs, zal er de perfecte cocktail van rust, natuurpracht en Nederlandstalige gastvrijheid ontdekken. En dat zoiets verslavend kan werken, bewijzen de vele terugkerende gasten.

Meer informatie en foto’s van alle campingplaatsen, huisjes en activiteiten zijn te vinden op de website van Långasjönäs Camping & Holiday Village. Hier kun je tevens direct online boeken.

Uiteraard kun je ook een email sturen of bellen als je meer informatie wilt, dan wel wilt boeken. Je krijgt antwoord van Karel of Bert, op wie je vanaf nu dus een gezicht én een verhaal kan plakken.

3-STERREN ACCOMMODATIE IN 5-STERREN NATUUR


 
 Informeer of boek bij LANGASJÖNÄS CAMPING & HOLIDAY VILLAGE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!