TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Koop en Verhuur je Vakantiehuis in Zweden

Långasjönäs Camping & Holiday Village - Logeren bij Taalgenoten in Zweden

Långasjönäs Camping & Holiday Village is een camping met 115 campingplaatsen en 54 huisjes in Zweden. Ze lanceerden zopas The Lake Project, een uniek project waarbij je eigenaar kan worden van je eigen vakantiehuisje, maar de verhuur in handen laat van Långasjönäs.

Sinds 1964 verwelkomt Långasjönäs Camping gasten. Gedurende deze jaren hebben tienduizenden gezinnen en andere gasten hier van hun vakanties genoten. Door de jaren heen hebben veel mensen gevraagd of het mogelijk zou zijn om een van de huisjes te kopen. Het idee beviel de eigenaren wel, dus zijn ze begonnen met het uitwerken van een uniek concept om de huisjes te verkopen. Nu, een paar jaar later, is het moment aangebroken dat ze de huizen ook daadwerkelijk gaan verkopen. Dit betekent dat alle vakantiehuisjes in het Noordelijk & Zuidelijk Vakantiedorp te koop zijn, evenals de Premium Vakantiehuisjes F01-F10, N01 en S13, in totaal 50 huisjes waarvan wordt gehoopt dat ze de komende jaren een nieuwe eigenaar zullen vinden.

Er is een zeer gunstig concept tot in detail uitgewerkt, waardoor vrijwel iedereen een vakantiehuisje in het prachtige Långasjönäs kan verwerven. Nu heb je de kans om je eigen vakantiehuisje in Långasjönäs te bezitten, op een van de rustigste, mooiste en meest gewilde plekken van Blekinge.

Een vakantiehuisje is vaak alleen weggelegd voor degenen die het zich kunnen veroorloven

Het kopen van een vakantiehuisje ligt niet binnen ieders financiële mogelijkheden. De prijzen zijn vaak behoorlijk hoog, vooral voor vakantiehuisjes die liggen op een populaire en mooie locatie. Wanneer je ook nog eens een mooi uitzicht over het meer wilt, betaal je nóg meer. Betaalbare vakantiehuisjes die aan bovenstaande eisen voldoen, zijn zelden te vinden en als je ze al vindt, hangt er vaak een behoorlijk prijskaartje aan. Deze vakantiehuisjes voldoen aan alle bovenstaande eisen wat betreft ligging, prachtige natuurlijke omgeving en prachtig uitzicht over het meer. Echter, de prijs die je voor één van deze huisjes betaalt, zal je zeker positief verrassen. Prijzen beginnen al bij 289.000 SEK (= ca. € 25.000)!

Een vraag die je je ook dient te stellen, is hoe vaak je tijd zal doorbrengen in je vakantiehuis en hoe vaak het zal leegstaan en het je dus geld zal kosten, terwijl je betaalt voor doorlopende kosten voor onderhoud, water, riolering, verzekering, elektriciteit en alle andere kosten. Binnen The Lake Project verhuurt Långasjönäs  je huisje gedurende de dagen en weken dat je er zelf niet bent om zo het bezitten van een vakantiewoning financieel interessant te maken. De huurinkomsten worden verdeeld tussen jezelf en Långasjönäs . In plaats van geld te betalen voor alle kosten, ontvang je nu geld.

The Lake Project: Iedereen moet een vakantiehuisje kunnen kopen!

Het mooie van The Lake Project is dat vrijwel iedereen een vakantiehuisje kan kopen. De aankoopprijs is zeer laag en zelfs als deze prijs een uitdaging is, kun je ervoor kiezen om slechts 50% te betalen! De overige 50% hoef je niet te betalen. Klinkt goed, nietwaar? Wat Långasjönäs in plaats daarvan doet, is simpelweg je huurinkomsten voor de komende paar jaar gebruiken om de overige 50% af te betalen. In plaats van dat je een (bank)lening met een hoge rente moet afsluiten, betaal je de overige 50% gewoon met je toekomstige huurinkomsten.

Wat maakt The Lake Project zo uniek?

Långasjönäs biedt prachtige natuur op een van de meest populaire bestemmingen in Blekinge. De meeste huisjes liggen aan het water met een prachtig uitzicht op het meer. Je hebt hier ook het populairste strand van Karlshamn op slechts een paar meter van de vakantiehuisjes. En de natuur is overal om je heen, net als de vele mooie wandelpaden die op slechts een paar meter van de vakantiehuisjes beginnen en je rechtstreeks naar het prachtige natuurreservaat Långasjönäs brengen. Tijdens de zomer kun je boten, kano’s, kajaks en SUP’s huren, en heerlijk minigolfen. En als je één van de 50 huisjes koopt, kun je zelfs gratis van al deze activiteiten gebruik maken, zo vaak als je wilt! In de kiosk kun je van alles kopen, genieten van een heerlijk ijsje in het ijssalon, koffiedrinken of een pizza of panini nuttigen. Hier heb je alle ingrediënten om vele dagen en weken van perfecte vakantie en ontspanning te genieten.

Meer info via deze webpagina, op deze PDF en via onderstaand formulier.


 
 Informeer of boek bij LANGASJÖNÄS CAMPING & HOLIDAY VILLAGE