BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

La Grange de Lucie: Gastvrijheid Gegarandeerd

‘”Fantastische locatie, geweldig zwembad, zeer gastvrije eigenaars, kindvriendelijk, topontbijt, ruime gerenoveerde kamers met mooie badkamers, alles zeer net en verzorgd, tables d’hôtes ook zeker aan te raden. Valerie en Niels geven met de glimlach alle tips voor uitstappen en restaurants in de omgeving op maat van de gasten. Een echt stukje paradijs op aarde waar we graag naar terugkeren!” (Katrien en Frederic)

Net als aan deze gasten, bieden Valerie & Niels ook jou graag deze fantastische ervaring aan en ontvangen ze jou met al hun gastvrijheid in hun B&B.

Sinds 2020 verwennen ze hun gasten en maken ze hen wegwijs in de bezienswaardigheden van hun mooie streek op de grens van de Dordogne en de Sud-Charente.

Middeleeuwse stadjes en dorpen, kastelen, wijndomeinen, prehistorische grotten en ondergrondse kerken, waterlopen en molens, steeds wisselende landschappen en weidse natuur, er is voor ieder wat wils.

Naast het luieren en bezoeken van wondermooie steden als Périgueux, Bergérac, Angoulême en Saint-Emilion, kan je ook sportievere activiteiten opzoeken zoals hoogteparcours, muurklimmen, kajakken, fietsen en wandelen. Of beide combineren, zoals in Brantôme, het Venetië van de Périgord. Om nadien uit te rusten aan het verwarmd zwembad. Na een aperitief en heerlijke maaltijd, laten ze de vuurschaal branden, en kan de speurtocht beginnen naar vallende sterren.

Boek nu alvast jullie verblijf in de zomer, of tijdens het prachtige voorjaar en najaar. Vraag zeker naar de promoties voor kinderen en lange verblijven.

Meer info op de website van La Grange de Lucie.


 
 Informeer of boek bij LA GRANGE DE LUCIE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!