TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

La Grange de Lucie Start met Zelf Uitgewerkte Toeristische Circuits

Vanaf deze zomer starten Valerie en Niels van La Grange de Lucie (Frankrijk, Dordogne) met zelf uitgewerkte toeristische circuits. Zo kunnen jullie de vakantie bij hen op maat invullen, en optimaal variëren tussen de grote bezienswaardigheden, sportieve activiteiten en de kleine verborgen parels. Of natuurlijk lekker luieren aan het zwembad of aan de rivieren en meren in de buurt. Vanzelfsprekend geven ze graag extra advies en informatie.

Ook bieden Valerie en Niels sinds dit jaar een verblijfskorting van 5% aan leden van de Bij Landgenoten Club.

La Grange de Lucie is een B&B in de Périgord Vert in de Dordogne: een prachtige regio, kastelen, kerkjes, charmante steden en dorpen, rivieren en grotten.

Je wordt er ontvangen in een rustig dorpje in één van de comfortabele kamers, met uitgebreid ontbijt, voor een zalige nacht en een heerlijke, zelfgemaakte maaltijd. Na een wandeling, een fietstocht of uitstap kan je genieten van het zwembad of luieren in de boomgaard met zicht op velden en heuvels.

De regio staat bekend om zijn kastelen, abdijen, monolithische kerken, prehistorische grotten, prachtige tuinen en natuurgebieden, prehistorische sites, watermolens, musea, …

Meer info op de website van La Grange de Lucie.


 
 Informeer of boek bij LA GRANGE DE LUCIE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!