TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

La Grange de Lucie: Ook in de Lente een Ideale Bestemming

De eerste lentedagen komen eraan. Willen jullie er even tussenuit in mei en juni? Dit zijn de perfecte maanden voor een verblijf in La Grange de Lucie (Frankrijk, Dordogne). De natuur is op haar mooist, de dagen het langst, de temperaturen perfect, en het zwembad lekker warm.

Profiteer ervan om de prachtige streek te ontdekken, rustig rond de dwalen in mooie stadjes als Périgueux, Bergerac of een uitstap te doen naar Angoulême. Voor de Bourgondiërs zijn een bezoek aan de cognacstreek, of proeverijen in châteaus van lokale wijnen en pineaus een absolute aanrader – net als een maaltijd van heerlijke streekproducten. Of misschien is Saint-Emilion wel iets voor jou? Mondaine daguitstappen naar het prachtige Bordeaux om te shoppen of een museum mee te pikken, of heerlijk wandelen aan de zee, het kan allemaal.

Natuurlijk kunnen jullie ook steeds genieten van de comfortabele, stijlvolle kamers, de gastvrijheid en de rust van de B&B!

Bovendien krijgen jullie nu – speciaal voor boekingen van min. 1 week (boeken vóór 15 maart via #bijlandgenoten) – gratis een heerlijke fles lokale wijn erbij.

De reserveringen voor de zomermaanden lopen bovendien vlot binnen. Valerie & Niels hebben nog wel wat vrije plaatsen tot 21 juli en vanaf 11 augustus. Ze zien ernaar uit jullie te ontvangen!

Meer info op de website van La Grange de Lucie.

 Informeer of boek bij LA GRANGE DE LUCIE

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!