TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Maison Chabrat Breidt Uit met Vakantiewoning

Rudi en Rita verwelkomen jullie graag in Maison Chabrat, hun gezellige, familiale chambres d’hôtes in de Corrèze, gelegen aan de rand van een stuwmeer met vele watersport mogelijkheden en bewaakte zwemzones in het hoogseizoen. Geniet je liever onder mekaar, steek dan het straat over en je kan je verfrissen in het meer en verpozen op een klein, gezellig strandje.

Nieuw sinds 2023 !
Extra vakantiewoning aan de waterkant, op 300 meter gelegen van Maison Chabrat voor max. 6 personen. Een authentieke woning met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De keuken kreeg nieuwe toestellen ingebouwd en er is wifi aanwezig en tv met Netflix. In de tuin vind je een schommel voor de kinderen en je hebt je eigen strand aan het meer. Je kan tevens genieten van de ontbijtservice van Maison Chabrat of mee aanschuiven voor de table d’hôtes.

Niet alleen een leuk zwemmeer, maar ook vele bossen, uitgestrekte weilanden, langs rustige wegen en paadjes, kan je hier ontdekken. Zin in een beetje cultuur, gebruik dan de toerrondritten en bewonder de kleine dorpjes, kastelen en watervallen onderweg. Liever iets actiever, vraag dan naar de zoektochten. Laat je verrassen door de mooie omgeving.

Na je leuke, ontspannende uitstappen, kan je in Maison Chabrat genieten van alle rust, stilte en een fantastisch uitzicht of je laten verleiden tot een spelletje petanque, kubb ….

‘s Avonds kan je nakaarten bij een drankje en een overheerlijk diner, dat bij mooi weer op het gezellige buitenterras wordt geserveerd.

De kamers zijn luxueus, comfortabel en sfeervol ingericht. Ze hebben allemaal een dubbel bed 160/200 , een bureautafeltje en 2 stoelen. Ieder heeft zijn eigen badkamer met douche, wastafel, wc en haardroger.

Breng zeker je zwempak, wandelschoenen en fietskledij mee!

Bekijk ook eens de arrangementen! Meer info op de website van Maison Chabrat.


 
 Informeer of boek bij MAISON CHABRAT

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!