TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Maison Chabrat: Ideale Fietsbestemming

Wist je dat er heerlijk kan worden gefietst in de Corrèze streek, waar Maison Chabrat is gelegen? De natuur is zeer veelzijdig, waardoor je vele mogelijkheden krijgt om deze al fietsend te ontdekken. Zo kan je de vele bossen, uitgestrekte weiden, kristalheldere bergriviertjes en meertjes het beste verkennen met je mountainbike. Er zijn reeds vele bepijlde parcoursen aanwezig.

Zo kan je ook helemaal rond de Corrèze fietsen met je mountainbike. Dit parcours, La Correzienne VTT, is 1.000 km lang en wordt gefietst in verschillende etappes.

Zie je dit niet zitten en blijf je liever op de verharde wegen, geen probleem. Breng je koers-, tour- of elektrische fiets mee en geniet van al het moois wat de natuur hier te bieden heeft. De uitgetekende routes wachten reeds op jullie.

Je kan al deze routes verkrijgen in GPX-bestand of op kaart. Op vraag rijdt Rudi graag met jullie mee. Er is voldoende keuze, voor iedereen wat wils. De afstanden gaan van 14 km tot 160km en meer… Al jullie fietsen kunnen geplaatst worden in de afgesloten schuur. Heb je een elektrische fiets bij je, dan kan je deze hier ook opladen.

Ben je met de koersfiets, ga dan de uitdaging aan om de bergen van het centraal massief te beklimmen zoals de Puy Mary via Pas de Peyrol.

Tijdens de fietstochten is het uitgebreid genieten van zowel fauna als flora. Waarom eens niet langs ‘de Gorges van de Dordogne’? Dit is geklasseerd patrimonium van UNESCO.

Zin gekregen ? Bekijk dan de arrangementen op de website van Maison Chabrat. Na een verkwikkende fietstocht wacht jullie een overheerlijk avondmaal. Op het gezellig buitenterras kun je hiervan samen genieten aan de lange tafel.

Laat je verrassen en ontdek de prachtige natuur langs de ‘Gorges van de Dordogne'. Meer info via mail of GSM +33 640 596 880.

 Informeer of boek bij MAISON CHABRAT

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!