TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Maison Chabrat: Aanrader in de Corrèze (+ Arrangement!)

Maison Chabrat - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

Wie van rust, natuur en historische dorpjes houdt en massatoerisme niet ziet zitten, zou zeker de Corrèze in overweging moeten nemen. Hier kan je volop genieten van de natuur met zijn weidse uitzichten, vele bossen met zijn riviertjes en watervallen. Ook de ‘Gorges de la Dordogne’ zijn niet ver af. Rudi & Rita van Maison Chabrat helpen je graag met wandelingen, fietstochten of rondritten langs al dit unieks.

Ze hebben reeds een interessant arrangement voor jullie samengesteld, van 6 dagen (5 nachten) op basis van 2 personen op kamer. De kostprijs bedraagt € 665 of – op basis van 1 persoon op kamer – € 470. Inbegrepen zijn:

 • 5 x overnachting op basis van halfpension
 • 4 x picknick
 • plaatsen van fietsen in afgesloten schuur met oplaadpunt voor e-bikes
 • gebruik van alle gidsen , kaarten en gpx-routes

Meer zin in cultuur? Bezoek dan de gezellige historische dorpjes, waar je nog vele authentieke voorwerpen van vroeger kan ontdekken.

Hou je eerder van water, steek dan even de straat over en geniet van een zwempartijtje in het meer. Er wacht jullie een klein gezellig grasperkje en zandstrandje om te zonnebaden.

Voor dit alles kan je tevens genieten van de algemene promotie BOEK 6 nachten en krijg 1 Nacht GRATIS.

Heb je liever geen andere mensen in de buurt, overweeg dan een verblijf in vakantiewoning ‘Le Paradis’, geschikt voor max. 6 personen. Je vindt deze woning op 300 meter van de B&B, met rechtstreekse toegang tot het meer. Wie dat wenst, kan gebruik maken van de ontbijtservice en tables d’hôtes.

Meer info:


 
 Informeer of boek bij MAISON CHABRAT

       


   

  TIP !
  Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!