INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Quinta o Ninho: een Veilige Keuze in Portugal

   Portugal heeft de coronacrisis zeer goed doorstaan ! Door het snelle en doortastende optreden van de Portugese regering is de alomgekende “piek” in de tabellen hier lang niet zo hoog doorgeschoten als in vele andere landen. Het grootste aantal besmettingen in Portugal werden genoteerd in wereldsteden als Lissabon en Porto. In de Algarve is het virus altijd prima onder controle gebleven. De Algarve op zich is dan ook een vrij uitgestrekt gebied en de locale bevolking woont in een zeer lage dichtheid.

   Midden in die Algarve ligt het pitoreske bergdorpje Monchique, … en daar werden amper besmettingen genoteerd. In dit prille post-corona tijdperk zoeken jullie voor je welverdiende vakantie waarschijnlijk niet echt een druk hotel met een vol zwembad en druk bezet restaurant. Veel liever zoek je in deze woelige tijden de rust op in een rustige, iets meer afgelegen en liefst ook kleinschalige B&B, … bijvoorbeeld in het pitoreske bergdorpje Monchique ?

   Quinta O Ninho ligt vrij centraal in de Algarve op de flank van de Picota berg in Monchique. Het adembenemende uitzicht omvat bijna de halve zuidkust van de Algarve en strekt zich uit van Faro tot Lagos. De B&B is daarmee ook de perfect uitvalsbasis om zowel de authentieke westkust als de meer bekende zuidkust te verkennen.

   De voorbije maanden hebben Gerrit & Ann hier op hun berg niet echt stil gezeten. Van de coronaperiode hebben ze gebruik gemaakt om in hun tuin een volledig nieuw zwembad te bouwen. Zelfs badend in het verfrissende water kan je genieten van het fantastische uitzicht over de bergen tot aan de Atlantische oceaan. Vlak naast het nieuwe zwembad werd het zonneterras vergroot en bouwden ze een buitenkeuken die vrij gebruikt mag worden door de gasten. Een serieuze meerwaarde toch in deze tijden waar niet iedereen zich altijd even goed voelt bij dagelijkse bezoeken aan restaurants en/of andere horeca.

   De B&B heeft 4 kamers in 3 afwerkingsniveaus. Zo is er 1 standaard kamer, zijn er 2 comfort kamers en is er nog 1 luxe kamer. Alle kamers zijn zeer ruim en elke kamer heeft zijn eigen badkamer. De ganse B&B is ingericht in de typische Portugese stijl.

   Voor de mensen die van wat meer avontuur houden is er de glamping tent. Deze is van alle comfort voorzien en heeft volledig eigen sanitair, een keuken, een ruim terras en 2 slaapkamers.

   Neem gerust een kijkje op de website: www.ninho.be en aarzel niet om Gerrit & Ann te contacteren indien je nog vragen zou hebben !

   Informeer of boek bij QUINTA O NINHO


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!