TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Quinta o Ninho: een Veilige Keuze in Portugal

Portugal heeft de coronacrisis zeer goed doorstaan ! Door het snelle en doortastende optreden van de Portugese regering is de alomgekende “piek” in de tabellen hier lang niet zo hoog doorgeschoten als in vele andere landen. Het grootste aantal besmettingen in Portugal werden genoteerd in wereldsteden als Lissabon en Porto. In de Algarve is het virus altijd prima onder controle gebleven. De Algarve op zich is dan ook een vrij uitgestrekt gebied en de locale bevolking woont in een zeer lage dichtheid.

Midden in die Algarve ligt het pitoreske bergdorpje Monchique, ... en daar werden amper besmettingen genoteerd. In dit prille post-corona tijdperk zoeken jullie voor je welverdiende vakantie waarschijnlijk niet echt een druk hotel met een vol zwembad en druk bezet restaurant. Veel liever zoek je in deze woelige tijden de rust op in een rustige, iets meer afgelegen en liefst ook kleinschalige B&B, ... bijvoorbeeld in het pitoreske bergdorpje Monchique ?

Quinta O Ninho ligt vrij centraal in de Algarve op de flank van de Picota berg in Monchique. Het adembenemende uitzicht omvat bijna de halve zuidkust van de Algarve en strekt zich uit van Faro tot Lagos. De B&B is daarmee ook de perfect uitvalsbasis om zowel de authentieke westkust als de meer bekende zuidkust te verkennen.

De voorbije maanden hebben Gerrit & Ann hier op hun berg niet echt stil gezeten. Van de coronaperiode hebben ze gebruik gemaakt om in hun tuin een volledig nieuw zwembad te bouwen. Zelfs badend in het verfrissende water kan je genieten van het fantastische uitzicht over de bergen tot aan de Atlantische oceaan. Vlak naast het nieuwe zwembad werd het zonneterras vergroot en bouwden ze een buitenkeuken die vrij gebruikt mag worden door de gasten. Een serieuze meerwaarde toch in deze tijden waar niet iedereen zich altijd even goed voelt bij dagelijkse bezoeken aan restaurants en/of andere horeca.

De B&B heeft 4 kamers in 3 afwerkingsniveaus. Zo is er 1 standaard kamer, zijn er 2 comfort kamers en is er nog 1 luxe kamer. Alle kamers zijn zeer ruim en elke kamer heeft zijn eigen badkamer. De ganse B&B is ingericht in de typische Portugese stijl.

Voor de mensen die van wat meer avontuur houden is er de glamping tent. Deze is van alle comfort voorzien en heeft volledig eigen sanitair, een keuken, een ruim terras en 2 slaapkamers.

Neem gerust een kijkje op de website: www.ninho.be en aarzel niet om Gerrit & Ann te contacteren indien je nog vragen zou hebben !

 Informeer of boek bij QUINTA O NINHO

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!