TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

18 Dagen naar China met Ying Ying Travel

Ying Ying Travel is onmiskenbaar dé China specialist. Alle reizen van Ying Ying Travel naar dit land worden persoonlijk begeleid door oprichter en eigenaar Mario Steurs.

In de zomer van 2024 (vertrekdatum: 30 juni 2024) staat een 18-daagse China Classics zomerreis gepland.

Voor het eerst naar China? Dan is dit een aanrader. China Classics brengt je naast de Chinese Muur, de Verboden Stad, de Terracotta Site en de skyline van Shanghai eveneens naar minder gekende oorden.

Met het sprookjesachtige karstgebergte, de rijstterrassen van Longji en de acht dorpjes van Chengyang, ontdek je een uniek stukje natuurschoon in het zuiden van China.

Bij deze 18-daagse Nederlandstalig gegidste rondreis is een extra overnachting in het romantische waterstadje Xitang, gelegen in de Yangtze Delta rondom Shanghai, voorzien. Het kleine stadje Xitang biedt een welgekomen rustmoment tijdens je bezoek aan de wereldstad Shanghai.

Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

Mario Steurs is heel zijn leven actief geweest binnen de reissector. De echte passie voor China is er gekomen door een reis naar daar én door de taal te leren. Zijn leerkrachten speelden daarin een belangrijke rol. Zij hebben die passie echt getriggerd. Het ging hem niet alleen om de taal, maar hij leerde ook veel bij over de rijke cultuur van China. Door zijn schooltijd in Peking en door in een gastgezin te wonen, bouwde hij een sociaal leven op in China. Momenteel heeft hij eigenlijk twee sociale levens: één in China en één in België.

Meer info op de website van Ying Ying Travel.


 
 Informeer of boek bij YING YING TRAVEL

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!