BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Groepsreis ‘Oeganda Made in Belgium’ Bijna Volgeboekt

De unieke groepsreis ‘Oeganda Made in Belgium’, aangeboden door Ying Ying Travel, is bijna volgeboekt. Er resteren nog slechts 4 plaatsjes voor deze unieke reis die plaatsvindt van 9 tot 22 september 2023. Wacht dus niet te lang om in te schrijven. De reis wordt Nederlandstalig begeleid, je reist met land- en taalgenoten, en meermaals tijdens de reis overnacht je ook bij landgenoten.

De diversiteit van Oeganda is enorm. Van laagvlaktes tot bergen, van woestijn tot jungle – met de big 5 en de berggorilla’s. Maar het allerbelangrijkste zijn de fantastische mensen, met hun eeuwige glimlach.

Tijdens de rondreis ‘Oeganda Made in Belgium’ verblijf je in Kampala in het mooie Kaazi Beach Resort dat gerund wordt door voormalig BRT-journaliste Els De Temmerman. Els vertelt je persoonlijk haar relaas over de kindsoldaten van Noord-Oeganda en het lovenswaardige projekt rond de problematiek van stunting, Verder logeer je tijdens deze rondreis vaak in lodges onder Belgisch management en als ‘Belgische’ kers op de taart ga je in Kampala een keertje verpozen bij Le Château Brasserie Belge. Er zijn twee cruises, ééntje op de Nijl en een tweede over het imposante Kazinga Canel. Op een idyllisch plekje binnen Queen Elisabeth National Park geniet je van een ‘sundowner’. Als toppers zijn er de chimpansee- en gorilla trekkings in Kibaale en Bwindi. Zie je deze trekkings niet echt zitten, dan kies je voor de alternatieve programma’s met onder meer de Community Walk in Bigodi, een watervallentocht of schoolbezoek met weeskinderen bij Bwindi Gorilla Land.  Het volledige programma vind je via deze link.

Wie het pure, ongerepte Afrika wil ontdekken, kiest voor Oeganda! Of beter.. Oeganda Made in Belgium!

Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

Meer info op de website van Ying Ying Travel.


 
 Informeer of boek bij YING YING TRAVEL