BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Actieve Rondreis Madagaskar met Landgenoten in Mini-Groep

Madagaskar is het op drie na grootste eiland ter wereld, het rode eiland, het eiland van de Baobabs en de lemuren, een unieke mix van volkeren en culturen … We kunnen nog uren doorgaan met beschrijvingen van deze parel in de Indische oceaan maar het beste is natuurlijk om het met je eigen ogen te zien.

Deze bestemming is gloednieuw in het aanbod van Ying Ying Travel. Dit vertaalt zich in een 18-daagse reis in kleine groep, die de deelnemers brengt van Diego Suarez (het Havana van Madagaskar), naar de tropische eilanden van de Nosy Be archipel, waar op zoek wordt gegaan naar walvishaaien.

De reis vindt plaats van 29 september tot 16 oktober 2023 en staat open voor een groep van 6 tot 8 personen. De reis wordt Nederlandstalig begeleid. Het detailprogramma vind je via deze link.

Onderdeel van deze actieve reis is een 5-daagse catamaran cruise in de Nosy Be Archipel met een eigen kok aan boord. Maar uiteraard telt het programma nog veel andere hoogtepunten.

Interesse om deel te nemen? Schrijf je dan zeker in voor deze onvergetelijke, actieve reis met landgenoten.

Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

Meer info op de website van Ying Ying Travel.


 
 Informeer of boek bij YING YING TRAVEL

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!