TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


BESTEL NU TICKETS MET €5 KORTING!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Actieve Rondreis Madagaskar met Landgenoten in Mini-Groep

Madagaskar is het op drie na grootste eiland ter wereld, het rode eiland, het eiland van de Baobabs en de lemuren, een unieke mix van volkeren en culturen … We kunnen nog uren doorgaan met beschrijvingen van deze parel in de Indische oceaan maar het beste is natuurlijk om het met je eigen ogen te zien.

Deze bestemming is gloednieuw in het aanbod van Ying Ying Travel. Dit vertaalt zich in een 18-daagse reis in kleine groep, die de deelnemers brengt van Diego Suarez (het Havana van Madagaskar), naar de tropische eilanden van de Nosy Be archipel, waar op zoek wordt gegaan naar walvishaaien.

De reis vindt plaats van 29 september tot 16 oktober 2023 en staat open voor een groep van 6 tot 8 personen. De reis wordt Nederlandstalig begeleid. Het detailprogramma vind je via deze link.

Onderdeel van deze actieve reis is een 5-daagse catamaran cruise in de Nosy Be Archipel met een eigen kok aan boord. Maar uiteraard telt het programma nog veel andere hoogtepunten.

Interesse om deel te nemen? Schrijf je dan zeker in voor deze onvergetelijke, actieve reis met landgenoten.

Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

Meer info op de website van Ying Ying Travel.


 
 Informeer of boek bij YING YING TRAVEL

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!