TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


BESTEL NU TICKETS MET €5 KORTING!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Thailand: Nieuwe Bestemming voor Ying Ying Travel

Als Nederlandstalige touroperator gespecialiseerd op bestemmingen in Afrika, Azië en Oceanië breidt Ying Ying Travel continu zijn aanbod uit. Nieuw in de lijst van bestemmingen is Thailand. Dit vertaalt zich in een 16-daagse groepsreis voor max. 18 personen van 24 november tot 9 december 2023.

Deze reis gaat richting Noord-Thailand, waarbij je de kans zal krijgen 2 festivals van dichtbij mee te maken: Loy Krathong en Yi Peng.

Yi Peng is het festival van het licht. Met het oplaten van duizenden lampionnen wordt er voor het komende jaar om een goed karma en geluk gevraagd. Tijdens Loy Krathong zie je hoe de Thai met bloemen, kaarsen en wierookstokjes versierde bamboemandjes, in de vorm van een lotusbloem, naar de oevers van rivieren, meren en zelfs de zee brengen. De kaarsjes en wierookstaafjes worden aangestoken en dan wordt de krathong te water gelaten. Hoe langer de kaars blijft branden, des te meer geluk in het komende jaar. Dit unieke schouwspel leidt elk jaar tot spectaculaire beelden op het water en in de lucht. Niet te missen!

Nog op het programma: Chiang Mai, het drielandenpunt met Myanmar en Laos, een vierdaagse tocht naar de bergdorpjes rond Pai en Mae Hong Sun, het afgelegen Kayan-dorpje Huay Pu Keng (enkel per langstaartboot bereikbaar en omringd door dicht regenwoud), de bruisende hoofdstad Bangkok met zijn eeuwenoude, gouden tempels, zijn pagodes en drijvende markten, …

Thailand leert je proeven van het Oosten – een reis om nooit meer te vergeten! Schrijf je tijdig in, want nu reeds is er bijzonder veel interesse voor deze Nederlandstalig begeleide reis die enkel openstaat voor land- en taalgenoten.

Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

Meer info op de website van Ying Ying Travel.


 
 Informeer of boek bij YING YING TRAVEL

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!