TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Promoties

Agriturismo La Vallata: Korting tot 25% voor Boekingen in 2024

Tim Huwé en Loredana baten sinds 2003 Agriturismo La Vallata uit, een verbouwde hoeve in Fratticiola Salvatica in Umbrië, met een prachtig zicht op de vallei. Niet alleen de ideale ligging – midden in de driehoek Assisi, Perugia, Gubbio (alle drie +- 25km) – met een adembenemend zicht op de vallei van de “Alto Chiascio” – maar ook de ongedwongen, gezellige sfeer, Loredana’s lekkere keuken, de geur van vers brood, de heerlijke wijnen en meer, maken dat Agriturismo La Vallata voor velen een vast adres is geworden! Niets moet, alles mag.

La Vallata beschikt over drie ruime rustieke appartementen en twee ruime tweepersoonskamers, beide met privé badkamer met douche, met mogelijkheid tot het bijplaatsen van 2 extra bedden in beide kamers (stapelbed). Beide kamers hebben een adembenemend zicht op de vallei en de Apennijnen!

De reserveringskalender 2024 (La Vallata 21 jaar) is geopend. De prijzen zijn voor 2024 ondanks de inflatie niet aangepast! Voor 2024 geldt nu een vroegboekkorting variërend van 10% tot 25%. Het is er nu al druk bezet, wacht niet te lang! De korting geldt voor ALLE reserveringen gemaakt vóór 31/12/2023 en is niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. De kortingen zijn dus van toepassing op de prijzen die je op de website vindt.

In het voor- en najaar (april, mei, juni en september) geldt een minimumverblijf van 2 nachten, of van 3 nachten in juni en september: 10% korting op alle verblijven, of 15% op alle verblijven vanaf 14 nachten. De prijzen op de website voor deze periodes zijn inclusief ontbijt.

In juli en augustus geldt 10% vroegboekkorting voor een verblijf van minimum 1 week (zaterdag-zaterdag) of 15% voor een verblijf van van 2 weken.

Er is ook de Special School Uit School In, tijdens de week van 29/6 tot 6/7/2024 (25% vroeboekkorting) en de week van 24/8 tot 31/8/2024 (20% vroegboekkorting).

Belangrijk: tijdens de maanden juli en augustus is geen ontbijt voorzien, doch Tim & Loredana bakken wel iedere ochtend vers ‘home baked’ brood en naargelang de dag ontbijtkoeken, wafels, pannenkoeken, cake en crostata (confituurtaart) op bestelling. In het dorp op amper 1 km vind je bovendien een uitstekend uitgeruste mini-supermarkt met beenhouwerij en vers brood iedere ochtend, en 2 bars.

Voorwaarden vroegboekkorting: 30% voorschot binnen de 14 werkdagen, saldo ten laatste 2 weken voor aankomst voor voor- en najaar, 4 weken voor juli en augustus.

Inbegrepen: lakens en handdoeken (verse lakens en handdoeken 1 maal per week), water, gas, elektriciteit, WiFi, uitgeruste keuken (appartementen privé keuken, kamers gezamenlijke keuken), eindschoonmaak.

Niet inbegrepen: badhanddoeken voor bij het zwembad (niet beschikbaar), extra set lakens en handdoeken (€8,00/set)

Speciale eindschoonmaak huisdieren: €10/dag of €50/week. Huisdieren zijn enkel toegelaten in overeenkomst en onder bepaalde condities.

Voor meer informatie en prijzen mail naar: info@lavallata-umbria.it, of bekijk de website.


 
 Informeer of boek bij AGRITURISMO LA VALLATA

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!