BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Agriturismo La Vallata Blikt Terug én Vooruit

Op het toppunt van de Corona-crisis vergastte Tim Huwé ons regelmatig op ‘Brieven uit Umbrië’, waarin hij zijn eigenzinnige kijk gaf op hoe COVID-19 Italië in het algemeen en Agriturismo La Vallata in het bijzonder in een wurggreep hield. Nu het toerisme weer op gang komt, vonden we het een goede gelegenheid om nog even te polsen bij Tim & Loredana naar de huidige stand van zaken:

“Het zijn nog altijd eigenaardige tijden, doch stilaan komt de normaliteit terug, al is die voorlopig nog heel anders dan voor deze hele situatie. Dat er weer gereisd mag worden naar de meeste Europese vakantielanden weet iedereen ondertussen wel. hoe je dat het best doet is voor iedereen anders. Wij mogen alvast niet klagen. De maanden juli, augustus en september zitten nog altijd praktisch vol. Of dat zo zal blijven, zal sterk afhangen van de evolutie van deze pandemie.

Ook al stond gedurende een aantal maanden de wereld praktisch stil, zijn wij niet bij de pakken blijven zitten, bijna letterlijk. Om het gemiste inkomen enigszins te compenseren hebben we onze producten verkocht via een koeriersdienst en ondanks de onzekerheid hebben we toch aardig wat geïnvesteerd in aanpassingen en vernieuwingen. Als je al 18 jaar een zaak zoals La Vallata runt, is dit een regelmatig terugkomend proces. Ligstoelen, hangmatten, parasols, matrassen, handdoeken, kussens, enz.: ze zijn allemaal onderhevig aan slijtage, dus moeten ze regelmatig vervangen worden.

Veel was en is echter last minute werk want niemand wist echt wat er zou komen en veel leveringen hebben enorme vertragingen, sommige producten zijn niet meteen beschikbaar omdat de bedrijven die ze maken ook hebben stilgelegen of er gewoon geen grondstoffen beschikbaar waren om ze te produceren. Een situatie die weinigen onder ons ooit hebben meegemaakt, maar we mogen ons troosten met het idee dat het nog lang niet zo erg is in vergelijking met wat onze grootouders en sommige ouders hebben moeten meemaken tijdens en na de 2 wereldoorlogen.

We blijven positief en hebben op geen enkel moment de hoop verloren, al zou dat soms gemakkelijk geweest zijn.

Dit seizoen zal dus amper 3 maanden duren, minder dan de helft van normaal, maar we gaan er alweer fantastische maanden van maken met vele trouwe gasten en een groot aandeel nieuwe gasten.

Gewoon gewoon doen, gezelligheid, relax en plezier zullen dit jaar nog meer troef zijn na de stressvolle maanden die iedereen heeft moeten doormaken.

Keep smiling
Pax et bonum Loredana en Tim”


 
 Informeer of boek bij AGRITURISMO LA VALLATA

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!