INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Blog over de Provence door Les Oliviers du Taulisson

   Les Oliviers du Taulisson

   Bij Les Oliviers du Taulisson (Mont Ventoux, Provence, Frankrijk) geven Guy & Dina je steeds graag op maat hun persoonlijke tips & tricks om ten volle te genieten van de streek van de Ventoux en de Provence…

   … maar daar blijft het niet bij! Daarnaast houden ze ook al een 5-tal jaren een persoonlijke blog bij met hun passie voor Frankrijk en vooral de Provence als grootste drijfveer. Het is een plek waar ze schrijven over hun (insider)tips, hun nieuwe Franse (gezins)leven (sinds 2016), interessante bezoeken, lokale wetenswaardigheden, wandelingen, tradities, Provençaalse recepten en dergelijke meer.

   Ze brengen zo de Provence in woord & beeld tot leven en laten je graag wegdromen. Maar vergis je niet: ze houden alles levensecht en waarheidsgetrouw.

   Op de Nederlandse site ‘De Kale Berg’ werden al enkele van hun blogposts gepubliceerd. Ze vormen een mooie aanvulling op de vele ‘fiets’wetenswaardigheden waar de site als ‘(fiets)bijbel van de Ventoux’ voor staat.

   Zo werd Dina dit jaar ook online regiocorrespondente voor het Nederlandse magazine ‘Côte et Provence’, waar ze tevens 2 mooie artikels in het magazine gepubliceerd zag: één ging over de Cave de Beaumont-du-Ventoux en de samenwerking met de monniken van Le Barroux, het andere ging over ‘Monsieur Mont Ventoux’, Dr. Toon Claes.

   Ook op Instagram vind je ‘Mon Pays Ventoux’ terug. De beste van hun beelden geven zo een mooie reflectie van het leven met de seizoenen in de Provence.

   Inspireren van mensen en toekomstige gasten, terwijl ze een online dagboek bijhouden, zien Guy & Dina als een ideale combinatie en drijfveer voor hun blog en sociale media.

   ‘Les Oliviers du Taulisson’ is bijgevolg het hele jaar door geopend zodat gasten van alle seizoenen in de Provence kunnen komen proeven.

   Meer info op de website van Les Oliviers du Taulisson of op hun blog MonPaysVentoux.blogspot.com.


    
    Informeer of boek bij LES OLIVIERS DU TAULISSON     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!