BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Azië > Indonesië > Bali

Villa Sabandari

10 /10 (1 recensie)


VILLA SABANDARI BIEDT EEN KORTING (-10%) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.
Villa Sabandari - Logeren bij Belgen op Bali
Regio : Azië > Indonesië > Bali
AccommodatietypeHotel
Maximale Capaciteit: 18 personen
Beheerder(s): Dirk Weemaes

Villa Sabandari is een kleinschalig en rustig boutique hotel met 6 kamers in de rijstvelden, vlakbij Ubud, het culturele hart van Bali. Als je wil logeren bij Belgen op Bali, is Villa Sabandari een perfecte keuze.

Vlakbij het culturele en culinaire hart van Bali sta je op de heuvel ‘Gunung Sari’. Je kijkt uit over de rijstvelden. Ver van het hectische stadsleven en het drukke strand.

In Villa Sabandari hoor je enkel de geluiden van een tropische avond en vage klanken van de gamelan. De zon gaat onder in een zee van ruisend groen. De tuin is feeëriek verlicht. De avondlucht vol floraal parfum. Nog even een duik in het zwembad voor het diner? Wanneer komt je partner terug van de Balinese massage in de spa?

Het wordt straks heerlijk thuiskomen in Villa Sabandari, na een uitstap of een dagje shoppen in de stad. Je zult er kunnen genieten van zalige rust en persoonlijke service in een huiselijke sfeer. Villa Sabandari biedt een fantastisch zicht op de rijstvelden, aan de rand van Ubud. Je wandelt op geen tijd tot in het centrum. Bali is het ‘Eiland van de Goden’. Niet verwonderlijk dus dat de Masceti tempel vlak naast het hotel ligt en je vanuit de open living uitkijkt op een woudtempeltje, aan de overkant van de sawah.

Je herkent de hand van Joost van Grieken in het strakke design met respect voor de Balinese architectuur. Het resultaat werd een kleinschalig hotel, een luxe hotel, een rustig hotel waar iedereen zich onmiddellijk zal thuisvoelen.

Bij de materiaalkeuze lieten de eigenaars zich inspireren door wat lokaal voorhanden was: witte wonosari steen uit Oost Java, hardhouten bankyrai parket, houten shingles en alang-alang gras voor de daken, rode natuursteen uit Lombok voor decoratieve muurpartijen. Het bad in de spa is gehouwen uit een massief rotsblok.

Door de kleinschaligheid van de B&B en de wens van de eigenaars om al hun gasten een rustig verblijf te garanderen, worden hier geen gezinnen met kinderen ontvangen.

Bewonder een VR-tour van Villa Sabandari via deze link.

Meer info op de website van Villa Sabandari.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 
  VIDEO VAN VILLA SABANDARI


 
 Informeer of boek bij VILLA SABANDARI

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER VILLA SABANDARI

     +62 812 39736523
     http://www.sabandari.com  


  Aantal Kamers: 6
  Maximale Capaciteit: 18 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+6281239736523)

     Dirk Weemaes

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2023 geniet bij VILLA SABANDARI van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • 10% korting op de totale verblijfssom (enkel geldig bij boeking via de website van Villa Sabandari)
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    FACEBOOK STREAM VILLA SABANDARI


   
    PLAN JE REIS NAAR VILLA SABANDARI

    TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ VILLA SABANDARI


   
    LIGGING VAN VILLA SABANDARI

  Adres: Jl. Pura Gunung Sari 4, Banjar Ambengan, Ubud – Bali


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR VILLA SABANDARI


   
  Informeer of boek bij VILLA SABANDARI