BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Casa Veintiuno in Tripadvisor Hall of Fame

Casa Veintiuno - Logeren bij Belgen op de Dominicaanse Republiek

Casa Veintiuno (Dominicaanse Republiek) blijft de awards en onderscheidingen aaneenrijgen. Zopas raakte bekend dat zowel de B&B als het restaurant zijn opgenomen in de Hall of Fame van de reisbeoordelingswebsite Tripadvisor. Deze felbegeerde onderscheiding wordt enkel toegekend aan zaken die 5 jaar op rij het Certificate of Excellence kregen.

Daarnaast is Casa Veintiuno ook lid geworden van Small Elegant Hotels.

De nodige bewijzen en logo’s zijn te zien in onderstaande galerij.

Om dit alles te vieren én ter gelegenheid van moederdag en vaderdag, wordt in mei en juni een korting toegekend op elk verblijf van maar liefst 25%.

Saskia en Marc streven er al zes jaar naar hun gasten een betere en meer persoonlijke service te geven én om hen continu het thuisgevoel te bezorgen. Eén en ander resulteerde in een klein gastenverblijf met een aangenaam en modern interieur. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor uitstappen, zowel toeristische excursies als sportieve uitstappen. Sosúa ligt op amper 10 minuten van de luchthaven en op 30 minuten van Puerto Plata.

Ook de faciliteiten in Casa Veintiuno zijn niet min: tuin met zwembad, ligstoelen en loungekussens, restaurant, bar, fitnessruimte, pooltafel, DVD-theek, internet, gratis shuttle van en naar het surfparadijs Cabarete, dagelijkse schoonmaak service en een 24-uurs receptie. Bovendien beschikt Casa Veintiuno over een eigen restaurant met een gevarieerde menukaart en een uitzonderlijk respect voor verse producten. Vanuit zijn open keuken heeft chef Marc er een erezaak van gemaakt dagelijks het beste van zichzelf te geven.

Meer info op de website van Casa Veintiuno.


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!