BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Nieuwe Award voor Casa Veintiuno

Casa Veintiuno - Logeren bij Belgen in de Dominicaanse Republiek

Casa Veintiuno (Dominicaanse Republiek) blijft de awards en onderscheidingen aaneenrijgen. Zopas raakte bekend dat Saskia en Marc een award ontvingen van Luxury Travel Guide als Luxury Hotel Boutique of the Year.

Met deze brief werden Saskia en Marc van de beslissing op de hoogte gebracht.

Saskia en Marc streven er al acht jaar naar hun gasten een betere en meer persoonlijke service te geven én om hen continu het thuisgevoel te bezorgen. Eén en ander resulteerde in een klein gastenverblijf met een aangenaam en modern interieur. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor uitstappen, zowel toeristische excursies als sportieve uitstappen. Sosúa ligt op amper 10 minuten van de luchthaven en op 30 minuten van Puerto Plata.

Ook de faciliteiten in Casa Veintiuno zijn niet min: tuin met zwembad, ligstoelen en loungekussens, restaurant, bar, fitnessruimte, pooltafel, DVD-theek, internet, gratis shuttle van en naar het surfparadijs Cabarete, dagelijkse schoonmaak service en een 24-uurs receptie. Bovendien beschikt Casa Veintiuno over eeneigen restaurant met een gevarieerde menukaart en een uitzonderlijk respect voor verse producten. Vanuit zijn open keuken heeft chef Marc er een erezaak van gemaakt dagelijks het beste van zichzelf te geven.

Meer info op de website van Casa Veintiuno.


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!