BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Casa Veintiuno Inspireert Sven Van Hees

Weinig B&B’s kunnen er prat op gaan dat hun gastenverblijf inspiratie heeft gegeven voor een lied – dat dan nog eens de titel van deze B&B draagt. Toch mag Casa Veintiuno, uitgebaat door Belgen in de Dominicaanse Republiek, met deze eer gaan lopen.

heatwave

De bekende Belgische DJ en producter Sven Van Hees bracht reeds meermaals zijn vakantie door bij Saskia en Marc in Casa Veintiuno. Twee jaar geleden werkte hij er aan zijn nieuwe album Heatwave. Omdat de omgeving zo inspirerend werkte, gaf hij één song de titel ‘Casa 21’.

De CD werd gereleased halfweg 2011. Het liedje ‘Casa 21’ duurt ruim 5 minuten en kun je hieronder beluisteren.

Na elf jaar actief te zijn geweest in de horeca, stimuleerde hun creatieve geest Saskia en Marc om hun zaak in België over te laten en in Sosúa een Bed and Breakfast op te starten. De keuze voor een B&B was snel gemaakt, omdat het land zoveel meer te bieden heeft dan louter een strandvakantie. Saskia en Marc streven ernaar hun gasten een betere en meer persoonlijke service te geven én om hen continu het thuisgevoel te bezorgen. Eén en ander resulteerde in een klein gastenverblijf met een aangenaam en modern interieur. Casa Veintiuno telt drie luxueuze suites, elk met eigen badkamer.


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!