BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Casa Veintiuno Opnieuw in de Prijzen

Casa Veintiuno (Dominicaanse Republiek) valt opnieuw in de prijzen en behaalde de TRAVELERS CHOICE AWARD 2015 op Tripadvisor. Ze worden gerangschikt als beste accommodatie op de Dominicaanse Republiek en als 11de beste van de Caraïben. Hiermee doet Casa Veintiuno het jaar na jaar beter, en kunnen ze stilaan worden uitgeroepen tot dé ambassadeurs van Belgen actief in het buitenlands toerisme.

traveler7

Saskia en Marc streven er al zes jaar naar hun gasten een betere en meer persoonlijke service te geven én om hen continu het thuisgevoel te bezorgen. Eén en ander resulteerde in een klein gastenverblijf met een aangenaam en modern interieur. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor uitstappen, zowel toeristische excursies als sportieve uitstappen. Sosúa ligt op amper 10 minuten van de luchthaven en op 30 minuten van Puerto Plata.

Ook de faciliteiten in Casa Veintiuno zijn niet min: tuin met zwembad, ligstoelen en loungekussens, restaurant, bar, fitnessruimte, pooltafel, DVD-theek, internet, gratis shuttle van en naar het surfparadijs Cabarete, dagelijkse schoonmaak service en een 24-uurs receptie. Bovendien beschikt Casa Veintiuno over een eigen restaurant met een gevarieerde menukaart en een uitzonderlijk respect voor verse producten. Vanuit zijn open keuken heeft chef Marc er een erezaak van gemaakt dagelijks het beste van zichzelf te geven.

Meer info op de website van Casa Veintiuno.

traveler8


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!