BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Casa Veintiuno Lanceert Promofilmpje

B&B Casa Veintiuno (Dominicaanse Republiek) lanceerde zopas een schitterend promofilmpje voor iedereen die nog twijfelt om naar deze veelgeprezen B&B op vakantie te gaan. De beelden vind je hieronder – de muziek is van Sven Van Hees, die zich eerder reeds liet inspireren door de B&B van Saskia en Marc.

Saskia en Marc streven er al zes jaar naar hun gasten een betere en meer persoonlijke service te geven én om hen continu het thuisgevoel te bezorgen. Eén en ander resulteerde in een klein gastenverblijf met een aangenaam en modern interieur. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor uitstappen, zowel toeristische excursies als sportieve uitstappen. Sosúa ligt op amper 10 minuten van de luchthaven en op 30 minuten van Puerto Plata.

Ook de faciliteiten in Casa Veintiuno zijn niet min: tuin met zwembad, ligstoelen en loungekussens, restaurant, bar, fitnessruimte, pooltafel, DVD-theek, internet, gratis shuttle van en naar het surfparadijs Cabarete, dagelijkse schoonmaak service en een 24-uurs receptie. Bovendien beschikt Casa Veintiuno over een eigen restaurant met een gevarieerde menukaart en een uitzonderlijk respect voor verse producten. Vanuit zijn open keuken heeft chef Marc er een erezaak van gemaakt dagelijks het beste van zichzelf te geven.

Meer info op de website van Casa Veintiuno. Wie van plan is de Dominicaanse Republiek op zijn eigen tempo te ontdekken, zonder zichzelf op te sluiten in een grote hotelketen, mag deze mogelijkheid om te logeren bij Belgen niet links laten liggen. Casa Veintiuno is gegarandeerd een aanrader! Ten gevolge van het 6-jarig bestaan kun je er tijdens de maanden september, oktober en november nog steeds genieten van een korting van maar liefst 25%Boek je verblijf met korting via het contactformulier op deze pagina. En voor een voordelig vliegtuigticket kun je dan weer hier terecht.

 


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!