TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Casa Veintiuno Outstanding op Tripadvisor

Voor het derde jaar op rij staat B&B Casa Veintiuno op de eerste plaats in de Tripadvisor ranking van slaapgelegenheden in de Dominicaanse Republiek. Een pluim op de hoed van Saskia en Marc, en een reden om ooit eens te logeren bij Belgen in de Dominicaanse Republiek.

Minder dan 20 jaar geleden was de op één na grootste republiek van de archipel nauwelijks ontdekt door toeristen. Nu bieden alle touroperators de Dominicaanse Republiek aan in hun reisgids. Zon, zee, stranden en een overweldigende natuur vindt men hier in overvloed. Na elf jaar actief te zijn geweest in de horeca, stimuleerde hun creatieve geest Saskia en Marc om hun zaak in België over te laten en in Sosúa een Bed and Breakfast op te starten. De keuze voor een B&B was snel gemaakt, omdat het land zoveel meer te bieden heeft dan louter een strandvakantie.

Op het einde van 2012 blijkt dat CasaVeintiuno voor het derde jaar op rij de Tripadvisor ranking aanvoert in de Dominicaanse Republiek. Op een totaal van 30 hotels in Sosúa en 421 in de Dominicaanse Republiek noteren Saskia en Marc een eerste plaats. Een prestatie om stil van te worden…

Sea21

trip21

 


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!