BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Snel naar Casa Veintiuno dankzij Tuifly

Casa 21 Veintiuno Dominicaanse Republiek

Saskia en Marc van Casa Veintiuno komen vanmorgen met schitterend nieuws op de proppen: vanaf 1 november 2018 vliegt Tuifly terug van Brussel naar Puerto Plata, in combinatie met Santo Domingo.

De vlucht zal 2x per week worden ingepland, m.n. op woensdag en zondag. Momenteel kan er nog niet worden geboekt: dit is pas mogelijk vanaf de maand mei. Hou de website van Tuifly dus goed in de gaten, dit is dé unieke gelegenheid om snel én goedkoop te vliegen naar Casa Veintiuno, een accommodatie die sinds jaar en dag outstanding is op Tripadvisor.

Saskia en Marc streven ernaar hun gasten een betere en meer persoonlijke service te geven én om hen continu het thuisgevoel te bezorgen. Eén en ander resulteerde in een klein gastenverblijf met een aangenaam en modern interieur. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor uitstappen, zowel toeristische excursies als sportieve uitstappen. Sosúa ligt op amper 10 minuten van de luchthaven.

Ook de faciliteiten in Casa Veintiuno zijn niet min: tuin met zwembad, ligstoelen en loungekussens, restaurant, bar, fitnessruimte, pooltafel, DVD-theek, internet, gratis shuttle van en naar het surfparadijs Cabarete, dagelijkse schoonmaak service en een 24-uurs receptie. Bovendien beschikt Casa Veintiuno over een eigen restaurant met een gevarieerde menukaart en een uitzonderlijk respect voor verse producten. Vanuit zijn open keuken heeft chef Marc er een erezaak van gemaakt dagelijks het beste van zichzelf te geven.

Meer info op de website van Casa Veintiuno.


 
 Informeer of boek bij CASA VEINTIUNO

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!