TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Promoties

Hacienda Guaro Viejo: Exclusieve Korting n.a.v. 10-Jarig Bestaan

Deze zomer vieren Silvie & Lars dat ze al 10 jaar gastkoppel zijn in Spanje: de eerste 6 jaar met een kleine charme B&B en de laatste 4 zomers op hun Spaans landgoed Hacienda Guaro Viejo. Wat ook wil zeggen dat ze al 10 jaar partner zijn van ‘Bij Landgenoten’. Dat moeten we vieren! Hierdoor geven ze nu uitzonderlijk voor gasten die via ‘Bij Landgenoten’ reserveren tot 30/04 een speciale korting op het verblijf en het ontbijt.

Al 10 jaar lang delen ze verhalen, tips, passie en vreugde met hun gasten. Jullie komen als gast, worden vrienden en keren terug als familie. Met het voorjaar voor de deur is het ook weer de tijd van de Feria’s en Romerias of dus de lokale feesten. Heerlijk! In alle dorpen en steden is er wel iets te beleven van een lokale markt tot een cultureel en gastronomisch festival. Zo is er bv. eind april het internationaal landenfestival waar je meer dan 32 landen hebt met hun gastronomie, cultuur en dansfeesten. In mei is er dan weer het bloemenfestival in Cordoba. De natuur staat in bloei, alles is mooi groen in de bergen. Op de Hacienda is er dan weer volop nieuw leven…

Komen jullie ook nog genieten van al dat moois? Er zijn nog enkele plekken vrij. Informeer gerust vrijblijvend op info@haciendaguaroviejo.com.

Hacienda Guaro Viejo is daarom een écht thuis voor échte reizigers.

Meer info op de website van Hacienda Guaro Viejo.


 
 Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!