TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Cursus: Hoe Start ik een B&B in het Buitenland?

Hoe start ik een B&B

Interesse om zélf te starten met een B&B of zaak in het buitenland? Silvie van Hacienda Guaro Viejo organiseert nu een cursusweek hieromtrent op haar eigen B&B-domein in Malaga.

Deelnemers krijgen echt cursusmateriaal en het boek 'Hoe start ik een B&B'. Aan de hand van de cursus en het boek zal Silvie persoonlijk alles met jullie overlopen, bespreken, uitwerken, en ook achteraf is er nog ondersteuning.

Goed voorbereid is half gewonnen, en de ervaringen van Silvie en Lars zijn goud waard! Interessant voor iedereen die een nieuwe levensstijl wil, advies over financieringen, vergunningen, analyses, advies over makelaars en vastgoed.

Einddoel is dat jullie optimaal voorbereid zijn vor het succesvol opstarten van jullie zaak of B&B, zodat jullie een goede start nemen, en onmiddellijk inkomsten verwerven. Jullie verwerven tijdens deze cursus kennis over een goede bedrijfsvoering, en dit is als kleine zelfstandige ondernemer van groot belang! Silvie haalt de meest gemaakte fouten aan zodat jullie deze al niet meer hoeven te maken. Maak ook kennis met elkaar en de verhalen en ondervindingen, leer van elkaar.

Prijs per persoon: € 659.

Inbegrepen: 7 overnachtingen (datums naar keuze en beschikbaarheid, minimum 2 inschrijvingen) + ontbijt + cursus + lesmateriaal + boek + naverzorging

Niet inbegrepen: vluchten naar de bestemming, autoverhuur, uitstappen, avondmaal

De cursus zal bestaan uit:

Module1: Inleiding/vooraf: uw persoonlijkheid en motivatie, zakelijk inzicht, marketinganalyse en slaagkans van uw project, bestemmingsanalyse

Module2: Hoe begint je hieraan? De start van het bedrijf? Type bedrijf? Hygiëne, comfort, inrichting, welk gebied, welk land, welk pand? Huidige woning? Renoveren? Bestaande zaak overnemen? Van nul zelf starten? Voor- en nadelen?

Module 3: Voorbereiding op de eerste gasten. Voordat de eerste gasten komen moeten jullie bepaalde zaken in orde hebben: verzekeringen, vergunningen, financieringen, administratie, huisregels, …

Module 4: De dagelijkse gang van zaken. Het echte leven als B&B-uitbater, communicatie en omgang met gasten, kan iedereen het leren om goede gastheer en vrouw te zijn, aan wat moet er allemaal gedacht worden? Takenpakket, takenverdeling, voor tijdens en na de komst van de gasten

Module 5: Marketing, publiciteit, naamsbekendheid. U ontwikkelt een huisstijl? Marketingmateriaal? Mogelijkheden? Website? Innovatie? Vindbaarheid? Herkenbaarheid? Klantenbinding?

Module 6: Het schrijven van je ondernemingsplan: het financiële plan en marketingplan komen hierin terug, eens alle gegevens samengevoegd in jullie ondernemingsplan krijgen jullie een goed overzicht van de slaagkansen,

Module 7: Aandachtspunten voor B&B in het buitenland, Spanje, Frankrijk, Italië

7 modules = 7 dagen! Er wordt intensief gewerkt aan jullie droom, we proberen 1/2 dag te werken/cursus en hier en daar vrije tijd in te plannen voor jullie zelf.

Aarzel voor extra informatie niet om contact op te nemen met Silvie!

 Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!