TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Hacienda Guaro Viejo: Medicijn tegen een Winterdipje

Last van een winterdipje? Zin om jezelf eens goed in de watten te leggen? Kom genieten van een overheerlijk ontbijt onder de schitterende voorjaarszon en een prachtig uitzicht bij Hacienda Guaro Viejo (Spanje, Andalusië).

Naast de kleurrijke hemelse ontbijten, zijn er nog tal van andere activiteiten te ontdekken in de buurt. Denk bijvoorbeeld maar aan de Semana Santa die loopt van 10 tot 17 april en gepaard gaat met verschillende tradities en de mooiste optochten doorheen de straten. Maar ook het bloemenfestival van Cordoba gedurende de eerste twee weken van mei trekt jaarlijks vele bezoekers. De inwoners zetten tijdens dit festival de bloemetjes buiten en strijden om de titel van ‘mooiste patio’. Het festival zorgt voor een zeer unieke ervaring aangezien de binnentuinen van de bewoners voor de rest van het jaar gesloten zijn voor bezoekers.

Het is dus de perfecte periode om een bezoekje te brengen en je verblijf te boeken bij Hacienda Guaro Viejo. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt! Waar wacht je nog op?

De Hacienda heeft zijn authenticiteit behouden, met 7 vakantiehuisjes, smaakvol ingericht op een landgoed van 1 hectare. Je kan er relaxen, zwemmen, zonnen, wandelen, en vooral genieten van een verbazingwekkend uitzicht met in de verte de bergtoppen. Kortom alle ingrediënten en faciliteiten die nodig zijn om een heerlijke vakantie te beleven.

Hacienda Guaro Viejo is een écht thuis voor échte reizigers.

Leden van de Bij Landgenoten Club worden hier overigens extra in de watten gelegd: 5% korting op de totale verblijfssom bij een minimum boeking van 7 nachten, 2% korting op de totale verblijfssom bij een boeking van 1-6 nachten, tapas als welkomstgeschenk en een korting bij uitstap met de eigen minibus of op een catamarantocht.

Meer info op de website van Hacienda Guaro Viejo.

 Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!