INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Hacienda Guaro Viejo: Medicijn tegen een Winterdipje

   Last van een winterdipje? Zin om jezelf eens goed in de watten te leggen? Kom genieten van een overheerlijk ontbijt onder de schitterende voorjaarszon en een prachtig uitzicht bij Hacienda Guaro Viejo (Spanje, Andalusië).

   Naast de kleurrijke hemelse ontbijten, zijn er nog tal van andere activiteiten te ontdekken in de buurt. Denk bijvoorbeeld maar aan de Semana Santa die loopt van 10 tot 17 april en gepaard gaat met verschillende tradities en de mooiste optochten doorheen de straten. Maar ook het bloemenfestival van Cordoba gedurende de eerste twee weken van mei trekt jaarlijks vele bezoekers. De inwoners zetten tijdens dit festival de bloemetjes buiten en strijden om de titel van ‘mooiste patio’. Het festival zorgt voor een zeer unieke ervaring aangezien de binnentuinen van de bewoners voor de rest van het jaar gesloten zijn voor bezoekers.

   Het is dus de perfecte periode om een bezoekje te brengen en je verblijf te boeken bij Hacienda Guaro Viejo. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt! Waar wacht je nog op?

   De Hacienda heeft zijn authenticiteit behouden, met 7 vakantiehuisjes, smaakvol ingericht op een landgoed van 1 hectare. Je kan er relaxen, zwemmen, zonnen, wandelen, en vooral genieten van een verbazingwekkend uitzicht met in de verte de bergtoppen. Kortom alle ingrediënten en faciliteiten die nodig zijn om een heerlijke vakantie te beleven.

   Hacienda Guaro Viejo is een écht thuis voor échte reizigers.

   Leden van de Bij Landgenoten Club worden hier overigens extra in de watten gelegd: 5% korting op de totale verblijfssom bij een minimum boeking van 7 nachten, 2% korting op de totale verblijfssom bij een boeking van 1-6 nachten, tapas als welkomstgeschenk en een korting bij uitstap met de eigen minibus of op een catamarantocht.

   Meer info op de website van Hacienda Guaro Viejo.


    
    Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!