TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Privé Dagtochten in Andalusië

Het is september, de zomervakantie zit erop, alle kindjes zitten opnieuw achter de schoolbanken en het begint al wat meer af te koelen. Het perfecte moment om als koppel of met vrienden een reisje te plannen naar Zuid-Spanje, waar je nog kan genieten van aangename tot zeer aangename temperaturen.

In de maanden september, oktober, november en december hoef je geen zorgen te maken over de drukte of de hoge zomerse temperaturen. Ook in het najaar kan je zelfstandig op pad gaan om de regio te verkennen, maar ook B&B Haciënda Guaro Viejo heeft talloze activiteiten waaraan je kan deelnemen.

Zo kan je samen met Silvie rondtrekken in het prachtige Andalusië. Je zal kennismaken met witte dorpjes, de Arabische invloeden in de streek en met de lokale mensen. Bij de lokale bevolking zal je kunnen genieten van een heerlijke typische Spaanse lunch en van de verschillende soorten citrusvruchten die Juanito op zijn fruitplantage te bieden heeft. Het is een unieke en authentieke ervaring die je nergens anders kunt vinden!

Een andere onontdekte schat van de omgeving wordt "het Petra" van Andalusië genoemd. Ook hier neemt Silvie jullie graag mee naar toe. Silvie geeft je tips om kennis te maken met het typisch witte dorpje Coín. Het staat bekend als het dorpje van het water en de kunst. Het is niet groot, maar het heeft verborgen schatten die je op zelfstandige wijze waarschijnlijk niet zou tegenkomen!

MAAR, er is meer in de aanbieding! Zo kan je culturele schatten opzoeken in Granada, Málaga, Cordoba en Sevilla, of wandelen in het natuurgebied van de Sierra de las Nieves en watervallen ontdekken.

Kort gezegd is dit de ideale bestemming voor een ontspannende of actieve vakantie aan de Costa del Sol.

Daarnaast heeft Hacienda Guaro Viejo sinds kort een Boostcamp in de aanbieding! Het Boostcamp is een 7-daagse retraite die volledig in teken staat van persoonlijke ontwikkeling, zingeving en uit je comfortzone stappen. Een week lang zullen er activiteiten voorzien worden zoals yoga, boksen, massage, verschillende workshops, ijsbad sessie en persoonlijke coaching. Om zo je energie weer terug te vinden voor de donkere wintermaanden in België. Dit allemaal nu aan (h)eerlijke temperaturen en prijzen.

Boek nu nog je vakantie naar de zon! Het is een kans die je zeker niet kan laten liggen, in het prachtige Andalusië. Reserveer nu het nog kan, jouw verblijf bij Haciënda Guaro Viejo! Stuur gerust een mailtje naar info@haciendaguaroviejo.com voor meer informatie.

 Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!