INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Bestel een e-Book over Andalusië… en Win je Aankoop Terug

   Nu we weer even in lockdown zijn, zitten Silvie & Lars van Hacienda Guaro Viejo (Andalusië) niet stil. In afwachting van het moment waarop de grenzen weer open gaan, ontwikkelde Silvie een digitale reisgids over Andalusië, zodat je je van thuis uit perfect kan voorbereiden op je volgende reis. En wat mooi meegenomen is: deze reisgids betaalt zichzelf volledig terug.

   Wie de bijna 120 pagina’s tellende digitale reisgids aankoopt, kan door middel van kortingen bij suppliers, restaurants, excursies, fietsverhuur en andere reisgidsen de luttele aankoopsom van € 12.50 héél snel terugverdienen. Door het openstellen van het eigen netwerk van lokale suppliers, betekent dit een win-win situatie voor iedereen. Op heel korte tijd wisten Silvie en Lars hun netwerk te mobiliseren voor dit bijzondere initiatief.

   En uiteraard geef je het koppel – door de aankoop van de reisgids – nog een extra steuntje in de rug in deze moeilijke periode.

   De digitale gids is anders dan de klassieke reisgidsen. Zo staat er een test in om te zien welk type reiziger je bent. Je berekent ook de beste reistijd naar Andalusië, kunt wegdromen over een uitgewerkte 20-daagste rondreis, je ontdekt 14 autoroutes, 25 fietsroutes en 17 wandelingen, maar daarnaast vind je in de gids ook nog een woordpuzzel, een online quiz, recepten om thuis te maken, kleurplaten voor kinderen, een vakantieplanner, een check-list voor bagage en reiskoffer, etc. Om de unieke reistips van Silvie niet te vergeten… 

   Interesse? Contacteer Silvie via info@haciendaguaroviejo.com.  


    
    Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!