TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Bestel een e-Book over Andalusië… en Win je Aankoop Terug

Nu we weer even in lockdown zijn, zitten Silvie & Lars van Hacienda Guaro Viejo (Andalusië) niet stil. In afwachting van het moment waarop de grenzen weer open gaan, ontwikkelde Silvie een digitale reisgids over Andalusië, zodat je je van thuis uit perfect kan voorbereiden op je volgende reis. En wat mooi meegenomen is: deze reisgids betaalt zichzelf volledig terug.

Wie de bijna 120 pagina’s tellende digitale reisgids aankoopt, kan door middel van kortingen bij suppliers, restaurants, excursies, fietsverhuur en andere reisgidsen de luttele aankoopsom van € 12.50 héél snel terugverdienen. Door het openstellen van het eigen netwerk van lokale suppliers, betekent dit een win-win situatie voor iedereen. Op heel korte tijd wisten Silvie en Lars hun netwerk te mobiliseren voor dit bijzondere initiatief.

En uiteraard geef je het koppel – door de aankoop van de reisgids – nog een extra steuntje in de rug in deze moeilijke periode.

De digitale gids is anders dan de klassieke reisgidsen. Zo staat er een test in om te zien welk type reiziger je bent. Je berekent ook de beste reistijd naar Andalusië, kunt wegdromen over een uitgewerkte 20-daagste rondreis, je ontdekt 14 autoroutes, 25 fietsroutes en 17 wandelingen, maar daarnaast vind je in de gids ook nog een woordpuzzel, een online quiz, recepten om thuis te maken, kleurplaten voor kinderen, een vakantieplanner, een check-list voor bagage en reiskoffer, etc. Om de unieke reistips van Silvie niet te vergeten… 

Interesse? Contacteer Silvie via info@haciendaguaroviejo.com.  


 
 Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!