TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Hacienda Guaro Viejo: Kerstwedstrijd & Cadeautips

Nu de feestdagen bijna voor de deur staan is het niet altijd gemakkelijk om originele cadeaus te vinden. Niet genoeg inspiratie meer na al die jaren? Waarom eens geen geschenkbon van Hacienda Guaro Viejo voor een op maat gemaakt cadeau? Verras je familie of geliefde met een reisje naar het mooie Andalusië, waar het altijd tijd is voor een drankje en een hapje. Iedereen kan er tot rust komen of een uitdagende vakantie hebben. De cadeaubonnen kunnen ook gebruikt worden voor evenementen, trouwfeesten, eten en drinken die door Silvie & Lars georganiseerd worden. Geef je cadeaubon af samen met een biologisch flesje zelf geplukte olijfolie van eigen bodem. Dit is steeds limited edition, op = op. Het gaat om zelf met de hand geplukte kwaliteitsvolle olijfolie die naar België en Nederland worden opgestuurd.

Doe ook mee aan de Winactie op Facebook van Hacienda Guaro Viejo, en maak kans op verschillende leuke prijzen:

 • Verblijf van 4 nachten
 • Privé tour doorheen Andalusië
 • Reisgids van Foodspots in Andalusië
 • Online reisgids Andalusia in The Picture (eigen tips in Andalusië)
 • Online restaurant gids Andalusië met vele leuke tips

HOE DEELNEMEN AAN DE ONLINE KERST WEDSTRIJD? Like en volg de Facebookpagina van Hacienda Guaro Viejo, en nodig jouw vriendenlijst uit om de pagina te volgen. Zet vervolgens een origineel bericht met foto op de tijdlijn waarom jullie graag zouden willen winnen.

Hoe nodig je jouw vriendengroep uit? Wel, als je naar de Facebookpagina gaat, zul je drie puntjes zien. Als je daarop klikt, krijg je de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen. Selecteer vervolgens de hele lijst en druk op uitnodigen.

Tenslotte zijn er de VROEG BOEK DEALS! Vroeg boeken wordt steeds beloond. Wisten jullie dat vliegtickets boeken in de maanden november en december tot ten laatste januari het voordeligste zijn? Dat is ook zo bij Hacienda Guaro Viejo! Boek nu met speciale kortingen vanaf 7 nachten. Op het verblijf, korting op het ontbijt en op de huurwagen. Vanaf januari staan Silvie & Lars op 4 vakantiebeurzen (Roeselaere, Hamont-Achel, Antwerpen en Brussel). Pak je korting nog voordat de boekingsgekte begint. Stuur een mail met de code KERSTCADEAU BIJ LANDGENOTEN en ontvang al deze voordelen nog vóór de vakantiebeurzen.

In afwachting wensen Silvie, Lars, Milas en Sienna je fijne feestdagen! Ze kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Hacienda Guaro Viejo is een écht thuis voor échte reizigers.

Meer info op de website van Hacienda Guaro Viejo.


 
 Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO

       


   

  TIP !
  Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!