INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Hacienda Guaro Viejo: Kindvriendelijk Reizen

   Dit jaar gaan jullie op congé naar een Bé&Bé en nemen jullie de kindjes gewoon mee!!!

   Het wordt al eens gezegd, met de kinderen kan je niet naar een gastenverblijf! Met de kinderen kan je niet veel doen op vakantie! “Neem maar een all-inclusive hotel, veel gemakkelijker,” schreeuwen anderen. Je zal het zien, met de kinderen is alles anders!

   Ja, anders dat is het zeker! Maar anders is net goed. Kinderen zijn trouwens kleine ontdekkingsreizigers.

   Dit jaar kiezen jullie een interessante kindvriendelijke bestemming! MALAGA, CHECK! Slechts 2u30 vliegen, en weinig plekken waar je de kinderen niet mee naar toe zou kunnen nemen. Jullie kiezen een kindvriendelijke logeerplaats! Hacienda Guaro Viejo! CHECK! Slechts 35 minuten van de luchthaven.

   Op reis gaan met kindjes, daar komt heel wat organisatie bij kijken, het is een uitdaging, en toch kunnen jullie je zin voor avontuur gewoon combineren met jullie gezin. Want bij ons zijn kinderen welkom en dat wil zeggen dat wij alles bezitten voor een heerlijke kindvriendelijke vakantie. Je hoeft dus zelf niets meer mee te nemen buiten luchtige kleding/zwemkledij en jullie fototoestel om jullie familiemomenten en herinneringen vast te leggen. En AH JA juist jullie kindjes nog!

   Wat maakt ons nog kindvriendelijker?

   • Onze centrale ligging in Andalusië, zo hoeven jullie niet uren in de auto om tot bij ons te komen en ook niet om leuke uitstapjes te doen. Wij zijn gelegen op een 35 tal minuten van de luchthaven. Oef, dat zal vlot gaan! Je hoeft maar 1 keer jullie koffers uit te pakken met jullie kroost en toch heel wat activiteiten doen en bezienswaardigheden ontdekken, oef dat is rustgevender!
   • Onze familiekamer met connecting badkamer, lekker groot voor de hele familie
   • Tal van faciliteiten aanwezig voor de kinderen van baby’s tot tieners
   • Babysitservice mogelijk, verzorgd door onszelf, dus in de eigen taal
   • Speciale activiteiten georganiseerd door ons, workshops, fruitboer bezoeken, ezeltochtjes, geitenboer, catamarantochten bezoeken, etc.
   • Jullie kiezen het uur van het ontbijt zelf, geen gehaast om het ontbijt nog te halen
   • Op het ontbijt vinden jullie tal van verrassingen voor de kinderen
   • We koken graag voor jullie op aanvraag, zelfs op de dag van aankomst
   • Ook zijn er thema avonden zoals BBQ, Tajine, Paella
   • Toch liever iets zelf koken? Dat kan in de gemeenschappelijke keuken, alle faciliteiten aanwezig
   • Tal van restaurants in de buurt, zelfs één die niet mee doet aan de siësta! Wat handig om op tijd te kunnen eten met de kinderen.
   • Baby- en kindveilig, denk bijvoorbeeld aan de stopcontacten
   • Supermarkten met babyvoeding en alle andere benodigdheden (hoef je dus niet mee te nemen)
   • Eigenaars Silvie en Lars hebben zelf een kindje, ze weten dus hoe dat allemaal gaat
   • Indien nodig medisch centra en ziekenhuis in het dorp

   Van baby’s tot tieners – iedereen heeft het hier comfortabel, kijk snel onder de leeftijdscategorie van jullie rakkers om zo te ontdekken wat de mogelijkheden zijn, ter plaatsen en in de omgeving.

   Baby’s

   Voor DE ALLERKLEINSTE onder ons is er een kinderstoel, flessenverwarmers, papflesborstels, kinderbed, speelgoed, etc. We zijn zelfs uitgerust met een speelpark binnen voor de allerkleinsten en een groter speelpark waar ze kunnen in rondrennen – veilig afgeschermd voor het zwembad, buiten onder het overdekte terras. Yes, mama en papa kunnen ook even rustig een glaasje drinken terwijl de kindjes vlakbij in het park kunnen spelen. Allerlei speelgoed in de speelhoek. Een heerlijke grastuin met ligmatten. Kamers vlakbij, zelfs zonder babyfoon kan je jullie kleintje horen tijdens zijn dutje.

   Nu jullie baby nog klein is, kan je hem bijna nog overal naar toe nemen. Hij kan immers zijn dutje doen in de auto. Zelfs in een draagzak kan hij mee op bepaalde wandelingen, enkel opletten voor de zon, en goed insmeren, op tijd zijn papje en jullie baby is blij.

   Peuters & Kleuters

   Voor de PEUTERS/KLEUTERS onder ons, hebben we ook een hele speelhoek met aangepast speelgoed. Alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf. Er is aan veiligheid gedacht nu jullie peuter al rondloopt, stopcontacten in de speelhoek zijn beveiligd, groot speelpark buiten. Jullie kleintje kan hier rondrijden met tal van loopautootjes en fietsen, er zijn spelletjes en puzzels voor hun leeftijdscategorie, babytrampoline, kinderliedjes, etc. Het zwembad is met grote trappen over de lengte van het zwembad, zo kunnen de peuters/kleuters op de trappen spelen en langzaam in het water gaan. Belgische TV met kinderposten.

   Profiteer ervan nu jullie kleintje nog niet schoolplichtig is, nu kunnen jullie nog buiten de vakantieperiodes op reis. Laat jullie keuze voor uitstapjes niet belemmeren, want een peuter is nog heel enthousiast en wordt van alles snel blij. Zelfs van musea en andere bezienswaardigheden waar oudere kinderen misschien al snel niet meer blij van worden. Kleine kindjes beseffen nog niet echt wat voor activiteit jullie gaan doen, als mama en papa er maar zijn. Uiteraard moet je je wel aanpassen aan het ritme van jullie kindje, want ze zijn soms snel verveeld, hebben nog geen besef van gevaar en hebben een eigen tijdsritme. Hier moet je extra creatief en flexibel zijn. Maar alles kan nog, denk aan Ronda, Cordoba, Granada, de kuststreek, alles variërend van cultuur, natuur over citytrip tot de stranden. Je kan ook wandelen in de talrijke dierentuinen en stadsparken. Vraag gerust een pick-nick om mee te nemen.

   Het hoeft niet ver of groots te zijn, in ons gehucht is er een leuke speeltuin, en jullie kleintje maakt er kennis met de Spaanse kindjes van de omgeving. De Spaanse mama’s zijn heel open en geven jouw kleintje vast een Spaans vieruurtje. Ook ons Moors kasteel in het dorp is fijn om te bezoeken. Je kan ook fietsen langs de zeedijk van Malaga of Torremolinos.

   Jonge Kids

   Voor jonge KIDS vanaf 5 tot 10 jaar is het zwembad natuurlijk een groot vertier, daar kunnen ze uren in spelen. In de tuin is er een hangmat, ook een fijn alternatief om even uit te rusten. Er zijn gezelschapsspelletjes aangepast aan leeftijd. Je kan wandelen op ons domein, of naar de geitenboer gaan en kennis maken met geiten. Belgische TV.

   Als ouder willen jullie je vakantie plannen, activiteiten kiezen, maar het is ook fijn om de kids mee te laten denken! Een uitstapje voor mama en papa, de volgende dag iets voor de kinderen! Laat de kids op voorhand een verlanglijstje maken, laat ze dingen opzoeken of lezen over de omgeving, cultuur, eetgewoontes of doe dit op jullie eerste vakantiedag. Wat is er hier anders dan in België, dat is leerrijk.

   Activiteiten in de buurt? Juzcar het smurfendorp! Laat de kinderen de smurfen in het dorp zoeken. Mijas met de ezel door de witte straatjes. De finca van Juanito, daar ga je fruitproeven, ECHT fruit met heerlijke smaken, Juanito komt ook met zijn ezeltje. Kabellift in Benalmadena met roofvogelshow. Dolfinarium. Krokodillenpark, wolvenpark, andere dierentuinen. Selwo safaripark. Sealife. Waterpretpark Aqualand. Muziekmuseum, automuseum, musea met interactie.  Kastelen en burchten. Maanlandschappen van El Torcal. Waterspeeltuin aan de meren van Ardales. Bezoek aan grotten. Wandeling Caminito del Rey (vanaf 8jaar). Stranden en strandspeeltuinen. Pic-nicken. En nog zoveel meer… te veel om op te noemen. Ontdek het zelf!

   Tieners

   Met de TIENERS is het verblijf hier ook een avontuur, de ene heeft al andere interesses dan de andere. Hoe hou je het leuk? Het is niet altijd even gemakkelijk, maar het begint toch met plannen.

   Hier bij ons heb je ook mogelijkheden voor je tiener, leuk vinden ze de eigen connecting kamer. Zo hebben ze toch hun eigen plek, waar ze zich af en toe rustig kunnen terug trekken na een vermoeiende of boeiende dag. Ook de tiener houdt nog van een verfrissende duik en van de hangmat. Uiteraard als er wifi in de buurt is! En ja, dat is er. Een gezellige familieavond met een quiz of een Monopoly, hapje en ja ze mogen toch al eens een cocktail drinken hé, mama! Een partijtje darts met Lars, we dagen jullie uit. Er is ook een bibliotheek, spelhoek, TV Vlaanderen en een PlayStation ( af en toe mag dat wel even hé, papa). Wandelen tot boven op de top van ons domein of in de omgeving.

   Je krijgt het soms te horen: ik wil niet mee op vakantie, ik wil niet mee op uitstap. Elke ouder krijgt het al eens te horen. Zorg voor actieve bezigheden zoals het wandelen van de Caminito del Rey, jeepsafari, paardrijden, een catamaran tocht met dolfijnen spotten, kanovaren, waterparken, shopping, paella maken aan boord van de catamaran, geocaching ofte schatten zoeken in Andalusië, avonturenpark met death-rides.

   Ga samen op ontdekking… De route van de Pueblos Blancos, de weg van de Moren, de wol van Grazalema, wijnroutes, Mini Hollywood, de woestijn van Europa waar de cowboyfilms zijn opgenomen, olijfmolen of kaasfabriek bezoeken, paardenshows, flamenco dansen, proeven van lokale producten zoals de Iberische ham, Reserva Tauro of stierenreservaat, Setenil woningen onder de rotsen, Ronda met zijn Romeinse brug en de El Tajo kloof, Gibraltar – het Engeland in Spanje -, grotten van de Tweede Wereldoorlog, Marokko met de boot. En nog zoveel meer.

    

   ENKELE SNELLE TIPS voor reizen met KIDS

   • Neem tijd: zorg niet voor strakke en drukke planningen
   • Regel je verblijf vooraf – dat maakt het aangenamer
   • Geef kinderen hun eigen camera: zorgt voor leuke resultaten
   • Wees voorbereid op het klimaat, kleed ook je kinderen comfortabel
   • Gebruik het openbaar vervoer, het is leuk om eens met de trein of bus te gaan
   • Fiets- of segwaytochten door de stad
   • Betrek de kinderen bij de reis, laat ze een dagboek invullen, andere gewoontes noteren, verzamel postkaarten
   • Betrek de kids ook soms bij de planning
   • Taalboekjes voor kinderen en tieners (Hoe overleef ik mijn vakantie in Spanje)
   • Stress niet, we zijn in Europa, de supermarkt heeft alles, ons kindje wordt hier ook groot.
   • Geef ze hun eigen reistas/koffer

   Wij ontmoeten jullie graag! Wees welkom in ons huis… een thuis voor echte reizigers! Silvie, Lars, Milas en Wasabi

   PS: Jullie zijn een romantisch koppel? Schrik nu niet, ook jullie kunnen hier nog genieten, persoonlijke service en rust staan voorop!


    
    Informeer of boek bij HACIENDA GUARO VIEJO     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!