INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Beursorganisator met een Hart

   Enkele dagen geleden brachten we het trieste nieuws dat Quinta o Ninho (Portuga, Algarve) ten prooi was gevallen aan de verwoestende vlammenzee tijdens de bosbranden in de regio van Monchique. Het levenswerk van Gerrit Wouters en Ann s’Heeren lag in één klap aan duigen, amper een week nadat ze het mooie weer hadden gemaakt tijdens het programma ‘Met Vier in Bed’ op VTM.

   Kort na het nieuws over deze persoonlijke ramp kwamen de eerste solidariteitsacties op gang. Er werd een crowdfunding opgestart, een speciale Facebook pagina geopend, een wafelverkoop gestart, etc.

   Zopas kwam Filip Deroo (foto inzet), zaakvoerder van MD Events en organisator van de vakantiebeurs LEEF! in Roeselare, met een opmerkelijk initiatief naar buiten: Quinta o Ninho mag rekenen op een gratis beursdeelname in januari 2019.

   We namen even contact op met Filip om deze beslissing toe te lichten: “Vorig jaar was Quinta o Ninho reeds exposant op LEEF! We herinneren ons nog erg goed hoe Ann met haar innemende persoonlijkheid de bezoekers wist te enthousiasmeren voor haar B&B in de Algarve. Ze was toen snipverkouden en hield tijdens de beurs nauw contact met Gerrit op het thuisfront. Ik weet nog hoe ze bij het sluiten van de beurs snakte naar de Portugese zon. Toen ik enkele dagen geleden tijdens de VRT-reportage van André Vermeulen zag hoe Ann in snikken uitbarstte bij het aanschouwen van haar verwoeste B&B, keek ik in de richting van mijn echtgenote Isabelle en dachten we beiden hetzelfde: als Gerrit en Ann de moed hebben om van nul te starten, mogen ze volgend jaar gratis staan op de LEEF!-beurs. En het ziet er inderdaad naar uit dat ze voldoende veerkracht vonden om verder te doen. Op deze manier hopen we een beetje te kunnen bijdragen aan de wederopstanding van Quinta o Ninho.”

   De crowdfunding campagne loopt momenteel erg goed (op het moment van dit schrijven werd reeds ca. € 15.000 ingezameld) maar ook bieden heel wat mensen handkracht aan. Mits de nodige coördinatie kan Quinta o Ninho 2.0 tegen eind dit jaar – letterlijk – uit de as herrijzen. Door de gemiste inkomens in 2018 worden 2019 en 2020 belangrijke jaren. Aanwezigheid op een vakantiebeurs kan daarbij de nodige marketingeffecten genereren.

   Als Gerrit en Ann op de uitnodiging ingaan, kunnen jullie van 11 tot 14 januari 2019 op het ‘Bij Landgenoten Vakantie Eiland’ persoonlijk je steun betuigen aan de mensen die de afgelopen dagen het nieuws beheersten. Gerrit en Ann houden momenteel hun deelname aan LEEF! in beraad – uiteraard wachten hen momenteel andere prioriteiten. Zodra ze een beslissing hebben genomen, volgt een update.

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!